Chat-palvelu

Chat-palvelun kautta tavoitat sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset helposti ja nopeasti. Siirry asioimaan chat-palveluun sivun oikeasta alalaidasta ja valitsemalla palvelu, jossa haluat asioida.

Chat-palveluiden aukioloajat

  • Terveyspalveluiden chat ma-to klo 8 – 15.30, pe 8 – 15
  • Fysioterapia chat ma-to klo 8 – 11.30
  • Neuvola chat ma-pe klo 9 – 15
  • Perhekeskus chat ma-pe klo 9 – 15
  • Aikuissosiaalityön chat ma-to klo 12 – 14
  • Vammaispalveluiden chat ma 12.30 – 15
  • Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden chat ma-to klo 8-15:30, pe 8-15

Fysioterapeuteille voit jättää myös kiireettömän yhteydenottopyynnön chatin ollessa suljettu.

Terveyspalveluiden chat

Terveyspalveluiden chatissa voit asioida lähes kaikissa terveyteesi liittyvissä asioissa, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta. Ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi ja ohjaavat sinut tarvittaessa tilanteeseesi soveltuvaan palveluun.

Fysioterapia chat

Fysioterapia chatissa voit asioida lievissä tuki- ja liikuntaelinoireissa sekä apuvälineasioihin liittyen. Fysioterapeutti tekee arvioin kuntoutustarpeestasi ja ohjaa sinut tarvittaessa tilanteeseesi soveltuvaan palveluun.

Neuvola chat

Neuvolapalveluiden chatissa voit asioida kaikissa perhesuunnittelu- ja ehkäisyneuvolaan, äitiysneuvolaan ja lastenneuvolaan liittyvissä asioissa.

Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden chat

Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden chatista saat apua mielenterveyden haasteisiin, riippuvuuksiin sekä äkillisiin elämän kriisitilanteisiin. Ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi ja ohjaavat sinut tarvittaessa tilanteeseesi soveltuvaan palveluun.

Perhekeskus chat

Perhekeskus chattiin voit olla yhteydessä, kun tarvitset apua lapseen/nuoreen, perheeseen tai vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Perhekeskuksen asiakasohjaajilta saat neuvontaa ja ohjausta tilanteesi ratkaisemiseksi tai ohjeita tarvittaviin palveluihin hakeutumisessa.

Aikuissosiaalityön chat

Aikuissosiaalityön chattiin voit olla yhteydessä, kun tarvitset ohjausta ja tukea elämän erilaisissa tilanteissa. Chatissa saat neuvontaa ja ohjausta tilanteesi ratkaisemiseksi tai ohjeita tarvittaviin palveluihin hakeutumisessa työikäisten palveluihin liittyen.

Vammaispalveluiden chat

Vammaispalveluiden chattiin voit olla yhteydessä tarvitessasi ohjausta ja neuvontaa vammaispalveluihin liittyen. Chatista saat neuvoja ja ohjausta tilanteesi ratkaisemiseksi tai ohjeita tarvittaviin palveluihin hakeutumiseen vammaispalveluihin liittyvissä asioissa.