Palveluntuottajille

Tältä sivulta löydät ohjeita Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen alueella toimiville yksityisille palveluntuottajille.

Seuraavilla alasivuilla kerrotaan, miten tehdään ilmoitus yksityisten sosiaalipalveluiden tuottamisesta ja miten hakeudutaan palvelusetelituottajaksi. Lisäksi löydät tietoa tukipalvelutuottajarekisteristä.

Kirjalliset hoitopalautteet ja muut liitteet turvasähköpostilla

Palveluntuottaja voi lähettää palautteen omalla turvasähköpostiohjelmalla tai käyttämällä hyvinvointialueen turvasähköpostipalvelua. Hyvinvointialueen turvasähköpostipalvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Pääset rekisteröitymään klikkaamalla tätä linkkiä ja lisäämällä sähköpostiosoitteesi.Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiosoitteeseen viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla tunnistaudut palveluun. Linkki on voimassa 10 päivää.

Lähetä turvasähköpostin liitteenä asiakasta koskevat kirjalliset hoitopalautteet ja mahdolliset muut liitteet salattuna turvapostina.

Lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaista osoitteeseen:  psop.kuntoutus@hyvaep.fi.

Ikäpalveluiden asiakkaista osoitteeseen: khraportit@hyvaep.fi.

Eri asiakkaiden palautteet on oltava toisistaan erillisinä tiedostoina ja yhtä asiakasta koskeva monisivuinen palaute yhdessä tiedostossa. Jos siis skannaat asiakkaiden palautteita, huomioi että liität ne sähköpostiin erillisinä tiedostoina. Voit silti lähettää yhtä aikaa samassa sähköpostissa useamman asiakkaan palautteet.