Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ulkoista verkkosivustoa osoitteessa www.hyvaep.fi. Verkkosivusto on julkaistu 30.12.2022 ja sen tekovaiheessa on jo huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuusselostetta on viimeksi päivitetty 30.12.2022.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivustoa osoitteessa www.hyvaep.fi. Verkkosivusto on julkaistu 30.12.2022 ja sen tekovaiheessa on jo huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuusselostetta on viimeksi päivitetty 30.12.2022.

Verkkosivuston saavutettavuuden on arvioinut Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivutyöryhmä yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa. Saavuttavuuden arviointi on jatkuvaa ja korjaamme mahdollisesti esiin tulevat puutteet mahdollisimman pian.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila
Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset pääosin.

Havaitut puutteet:

Kaikki pdf-liitetiedostot eivät ole saavutettavia. Näitä päivitämme jatkossa saavutettavuusvaatimuksien mukaisiksi.

Ilmoita meille, jos huomaat puutteita sivustomme saavutettavuudessa
Jos huomaat saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme, kerro siitä meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ilmoittaa puutteista verkkolomakkeellamme tai sähköpostilla osoitteeseen viestinta@hyvaep.fi.