Potilasyhdistyksille

OLKA koordinoi sairaalassa tapahtuvaa järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa. OLKAn avulla potilasyhdistykset voivat tavoittaa potilaita ja heidän läheisiään jo sairaalassa.

Yhdistykset saavat OLKAn kautta mahdollisuuden tarjota tukea sairaalassa potilaille kolmella tavalla

  1. Potilasyhdistykset ovat tervetulleita kertomaan toiminnastaan ja tarjoamaan vertaistukea Seinäjoen keskussairaalan OLKA-pisteellä. Teemapäivät varataan oheisen linkin kautta: Katso täältä OLKA-pisteen sähköinen ajanvarauskalenteri (varaaheti.fi). OLKA-pisteelle voi tuoda myös esitteitä.
  2. Yhdistysten vertaistukijat voivat toimia sairaalassa vapaaehtoisena OLKAn kautta. Lue lisää  sairaalavapaaehtoistoiminta Seinäjoen keskussairaalassa.
  3. Yhdistykset voivat ilmoittaa tietonsa Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukoneeseen. OLKAn koordinoima valtakunnallinen Vertaistalo.fi -verkkopalvelu tarjoaa luotettavaa tietoa vertaistuesta ja vertaistukea tarjoavista yhdistyksistä. Ilmoita yhdistyksenne vertaistuki Vertaistaloon täältä.

Tarja Kulmala

OLKA-koordinaattori

Teemapäivävaraukset puhelimella, sähköpostilla tai sähköisellä ajanvarauskalenterilla www.varaaheti.fi/olkaseinajoki

Sarita Vihtonen

OLKA-vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Voit tiedustella itsellesi tai läheisellesi vertaistukea tai tilata etukäteen maksutonta saattamisapua sairaalakäynnille arkipäivisin klo 8.00-16.00.