Ikäihmisten ympärivuorokautinen asuminen

Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa henkilöstöltä vuorokauden ajasta riippumatta.

Pitkäaikainen ympärivuorokautinen asuminen

Ympärivuorokautinen palveluasuminen vastaa nykyistä niin sanottua tehostettua palveluasumista. Se on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset päivittäin vuorokauden ajasta riippumatta runsaasti huolenpitoa, hoivaa, vaativaa ammatillista hoitoa, valvontaa ja ohjausta. Et myöskään enää selviydy omassa kodissasi runsaidenkaan kotiin annettavien palveluiden turvin.

Palvelu sisältää asumisen ja hoidon lisäksi tarvittavat tukipalvelut kuten ateriat, pyykkihuollon, siivouksen sekä yhteisöllistä toimintaa. Yksiköissä on paikalla henkilöstöä ympärivuorokautisesti. Maksat asumisesta vuokran sekä tulojen mukaan lasketun asiakasmaksuosuuden. Järjestämme ympärivuorokautista palveluasumista sekä omana toimintana että ostopalveluna ja palvelusetelillä yksityisten palveluntuottajien asumisyksiköissä.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen hakemuslomakkeen saat asiakasohjausyksiköstä, jonne voit myös palauttaa lomakkeen.  Palvelutarpeesi selvitetään arvioimalla arjesta suoriutumistasi ja toimintakykyäsi kattavasti käyttäen apuna muun muassa RAI-toimintakykymittaria. Säännöllisesti kokoontuva SAS-työryhmä käsittelee hakemuksesi ja arvioi, täytätkö ympärivuorokautisen palveluasumisen myöntämisperusteet. Jos sinulle tehdään myönteinen päätös ympärivuorokautiseen palveluasumiseen, sinulle järjestetään asumispalvelupaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa.

 

Yhteystiedot

Toimipisteet

Elviira, Töysä
Senioritie 4

Toimipisteet

Toimipisteet

Niittykoti, Ilmajoki
Homesojankuja 8
Kotokartano, Ilmajoki
Könnintie 34 A

Toimipisteet

Koivukartano, Isojoki
Kristiinantie 6

Toimipisteet

Laurilanmäki
Härkäkiventie 36

Toimipisteet

Toimipisteet

Toimipisteet

Iltakello, Kauhava
Kauppatie 129 B

Toimipisteet

Toimipisteet

Hopearinne, Lapua
Sairaalantie 5
Jokilintu, Lapua
Myllykyläntie 8

Toimipisteet

Myllyranta, Seinäjoki
Myllymäenrinne 2

Puhelinnumerot

Myllypuistokoti, Seinäjoki

Yhteystiedot

Puhelin

Toimipisteet

Toimipisteet

Henriikkakoti, Teuva
Tuokkolantie 4

Toimipisteet

Toimipisteet

Hopeaharju, Ähtäri
Sairaalantie 2
Otsonkoti, Ähtäri
Sairaalantie 6