Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaalle?

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella voimme toimia yhtenä tiiminä alueen asukkaiden hyväksi.

 Työympäristön tuki

  • Kunnon perehdytys, toimiva ohjaus ja vahva seniorituki
  • Tukea urapolkusi rakentamiseen
  • Työaikajoustot työn ja vapaa-ajan onnistuneeseen yhdistämiseen
  • Kilpailukykyinen palkkaus

Monipuoliset mahdollisuudet

  • Laajan päivystyksen sairaala monipuolisine erikoistumismahdollisuuksineen
  • Keskuskaupungin ison terveyskeskuksen laajat mahdollisuudet ja hyvät toimintamallit
  • Pienten terveyskeskusten kotoisa tunnelma, työkaverit nopeasti tutuksi.
  • Moniammatillista tiimityötä eri toimipisteissä.
  • Mukavan kokoinen helposti hahmotettava työyhteisö ja toimivat yhteistyösuhteet.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Meillä työskentelee 10 000 ammattilaista. Maakunnassa on 192 000 asukasta ja 18 kuntaa. Suurin kaupunki on pääradan varrella sijaitseva Seinäjoki, josta on vain runsaan tunnin junamatka Tampereelle ja noin kolme tuntia Helsinkiin tai Ouluun. Täällä voit valita, haluatko sijoittua johonkin alueen kaupungeista vai perinteiselle maaseudulle. Pienempien paikkakuntien etuna on, että tulet helposti tutuksi potilaiden, kollegoiden ja muiden työtovereiden kanssa. Eri puolilla maakuntaa on tarjolla niin peltolakeuksia kuin järvimaisemiakin, vireitä urheiluseuroja, liikuntaharrastuksia sekä muita harrastusmahdollisuuksia.

Maakunnan keskuskaupunki Seinäjoki tunnetaan aktiivisena tapahtumakaupunkina ja kaupankäynnin keskittymänä, jossa voi nauttia monipuolisista kulttuuripalveluista, festareista ja urheilutapahtumista. Loistavat liikuntamaastot avautuvat melkein keskussairaalan ovelta. Eteläpohjalaiset ihmiset ovat konstailemattomia ja talkoohenkisiä, he arvostavat rehtiyttä ja omia juuriaan. Ellet ole täältä kotoisin, mukaan kannattaa pakata murresanakirja.

Ota yhteyttä ja tule joukkoomme - hyvä elää EP:llä!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen laakariksi@hyvaep.fi tai ota yhteyttä suoraan siihen yksikköön, joka sinua kiinnostaa. Yksikköjen yhteystiedot löydät alta.

Seinäjoen keskussairaalassa sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi.

 

Ylilääkäreiden yhteystiedot

Akuuttilääketiede – Jussi Sarin, 050 474 4856

Leikkaus ja anestesia – Kati Kähkönen, 06 415 5253 / Jaakko Sipilä, 06 415 4808

Fysiatria ja kuntoutus – Aki Vainionpää, 050 474 4636

Geriatria – Minna Kujala, 050 474 5698 / minna.a.kujala@hyvaep.fi

Ihotaudit ja allergologia – Mirja Tuomiranta, 050 474 4893

Keuhkosairaudet ja allergologia – Leena Tuomisto, 050 474 5375

Kirurgia – Mika Raitanen, 06 415 4953

Ortopedia – Olli Väistö, 06 415 3773

Vatsataudit – Heli Helminen, 050 474 5888

Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede – Esa Kauppila, 050 474 4586

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit – Sami Pakkala, 06 415 5921

Lastentaudit – Kirsi Nuolivirta, 050 474 3371

Naistentaudit ja synnytykset – Tiina-Liisa Erkinheimo, 06 415 3061

Neurologia – Jari Kankaanpää, 050 474 5065, jari.e.kankaanpaa@hyvaep.fi

Palliatiivinen yksikkö – Kaisa Anttila, 050 474 2675

Patologia – Erja Rajakorpi, 06 415 4707

Psykiatria – Antero Lassila, 050 474 4158 / Tiina Ojanpää, 050 474 2877

Lastenpsykiatria – Kirsi Ylisaari, 050 474 3865 / Leena Lähdesmäki, 050 474 3279

Nuorisopsykiatria – Kirsi Ylisaari, 050 474 3865 / Seppo Palomäki, 050 474 4266

Radiologia – Pasi Ruuttila, 06 415 3944

Silmätaudit – Juha Hagman, 06 415 3596

Sisätaudit – Tiina Keski-Opas 06 415 5366

Infektiotaudit – Elina Kärnä, 050 474 3042

Syöpätaudit – Timo Ala-Luhtala, 050 474 5146

Yleislääketiede – Lars Lindholm, 050 474 2696

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

Lääkäriksi perusterveydenhuoltoon?

Etelä-Pohjanmaalla on seitsemän sote-keskusta. Jokaisessa on mahdollisuus tehdä monipuolista yleislääkärin työtä; sote-keskuksissa on lääkärin kiireetön vastaanotto, kiirevastaanotto sekä vuodeosastot. Lisäksi sote-keskusten lääkärit tekevät töitä lastenneuvoloissa, äitiysneuvoloissa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa, kotisairaalassa, kotihoidossa ja asumispalveluyksiköissä. Näiden töiden osalta voit kertoa toiveesi! Osassa toimipisteissä voidaan sopia osittaisesta etätyöstä. Kiirevastaanoton palkkauksesta meillä on oma kannustava paikallinen sopimus. Muutoinkin palkkatasomme on kilpailukykyinen, eli virkaehtosopimusta korkeampi!

Tutustu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen lähiterveyspalveluihin.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi.

 

Alueesta kokonaisuudessaan voit tiedustella:

palvelualuejohtaja Pauliina Pippola, puh. 050 474 3179

Vapaat paikat löydät myös Kuntarekrystä (kuntarekry.fi).

Kuntarekryssä näkyvät vain käynnissä olevat virkahaut. Sijaisuudet ja YEK-lääkärien työpaikat sovitaan yhteydenottojen perusteella eli soita tai laita sähköpostia!

Sote-keskukset

Suun terveydenhuolto
Marko Korhonen, puh. 044 425 5401

Järvi-Pohjanmaa
Alajärven sote-keskuksessa on 11 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu. Sote-keskukseen kuuluvat lisäksi Vimpelin ja Lappajärven toimipisteet. Lisätietoja antaa  palvelualuejohtaja Pauliina Pippola.

Kaksineuvoinen
Kauhavan sote-keskuksessa on 12 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu. Kauhavalla on uudet, syksyllä 2022 käyttöön otetut viihtyisät toimitilat! Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Pauliina Pippola.

Lapua
Lapuan sote-keskuksessa on 10 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu viikonloppuisin ja osittain myös arki-iltoina.
Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Pauliina Pippola.

Seinäjoki
Seinäjoen sote-keskuksessa on 51 lääkärin virkaa. Tarjoamme palvelut Seinäjoen ja Isonkyrön noin 70 000 asukkaalle. Seinäjoen kaupunginsairaalassa on neljä vuodeosastoa (akuutti, kuntoutus, psykogeriatrinen, saattohoito). Kiirevastaanotto toteutetaan omana toimintana.

Sote-keskus toimii viidessä tiimissä, joten suuruudesta huolimatta tuttuus ja läheisyys ovat läsnä. Seinäjoen sote-keskus sijaitsee samassa kiinteistössä Seinäjoen laajan päivystyksen keskussairaalan kanssa ns. Y-talossa. Viiden tähden koulutuspaikka! Lisätietoja antaa alueylilääkäri Leena Mäkirintala.

Ilmajoki
Ilmajoen sote-keskuksessa on 8 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto, oma laboratorio ja röntgen. Kiirevastaanotto vuorottelee arki-iltoina Kurikan kanssa ja on viikonloppuisin tällä hetkellä ulkoistettuna. Vahva seniorituki. NLY-koulutuspaikkakyselyn kestomenestyjä! Lisätietoja antaa ylilääkäri Katja Issakoff-Talala.

Kurikka
Kurikan sote-keskuksessa sekä Jalasjärven toimipisteessä on yhteensä 15 lääkärin virkaa. Kurikassa on akuuttiosasto ja Jalasjärvellä kuntoutusosasto. Kurikassa on juuri remontoidut toimivat tilat.

Kiirevastaanotto vuorottelee arki-iltoina Ilmajoen kanssa ja on viikonloppuisin tällä hetkellä ulkoistettuna. NLY-koulutuspaikkakyselyn kestomenestyjä! Lisätietoja Kurikasta antaa ylilääkäri Tuomas Niemi ja Jalasjärvestä apulaisylilääkäri Kaija Hautala.

Suupohja
Kauhajoen sote-keskuksessa on 19 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto. Kauhajoelle voit sopia joustavasti kiirevastaanottovuoroja tai lyhyitäkin työpätkiä. Osittainen etätyö on mahdollista. Lisätietoja antaa ylilääkäri Katja Varala.

Kuusiolinna Terveys oy tuottaa palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä.

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

Meillä et jää yksin

Sote-keskuksissamme voit suorittaa YEK-palvelut sekä yleislääketieteen erikoistumispalveluja suorassa työsuhteessa hyvinvointialueeseen. Mutkattomassa ilmapiirissä tutustut helposti lääkäreihin ja saat vahvan seniorituen. Koulutusvastaavat lääkärit ja ohjaajalääkärit toimivat koko alueella, ja käytäntönä ovat säännölliset kokoontumiset YEK-vaiheen lääkäreiden ja erikoistuvien kanssa. YEK-palveluun voit sisällyttää myös vuodeosastolla työskentelyä. Teemme kanssasi henkilökohtaisen koulutussopimuksen ja räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan YEK-putken tai erikoistumisjakson. Terveyskeskusjakson lisäksi Etelä-Pohjanmaalla on mahdollisuus suorittaa sairaalapalveluita Seinäjoen keskussairaalassa, joka on pidetty laajan päivystyksen sairaalamme.

Yleislääketieteen erikoistumispalvelut ovat joustavasti toteutettavissa kokonaisuudessaan sote-keskuksessa ja Seinäjoen keskussairaalassa työskennellen. Meillä on yleislääketieteen erikoistujille erikoissairaanhoidon palvelujen tekemiseksi erillisiä koulutusvirkoja käytettävissä. Yleislääketieteen erikoislääkäreiden työmahdollisuuksista kannattaa myös tiedustella ja seurata avoimia paikkoja kuntarekry.fi sivuilla.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso videolta YEK-vaiheen esittely! Jos alla oleva video ei näy sinulle, voit katsoa sen myös suoraan Youtubesta.

Kunniakirja. Seinäjoen keskussairaala. Koulutuspaikkakysely vuodesta 2017. Viiden tähden koulutuspaikka. Kestomenestyjä.