Työikäisen muisti – PALVELUILLA, 18.4.2023

  • Tiedote
  • 28.3.2023 klo 14.29 (Muokattu: 28.3.2023 klo 14.40)

TYÖIKÄISEN MUISTI  – kolmen webinaarin sarja mahdollistaa osallistujan tarkastelemaan työikäisen arkea muistisairaan, hänen läheisten ja eri sektoreilla toimivien ammattilaisten näkökulmasta. Webinaarissa saa tietoa myös muistisairauden tunnistamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi osallistuja kuulee millaista tukea, apua ja hoitoa työikäinen muistisairas ja hänen läheisensä saa Etelä-Pohjanmaalla.

Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kenelle tahansa ja ne toteutetaan Teamsin välityksellä (liity painamalla tätä linkkiä). Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Halutessasi voit pyytää kalenterimuistutusta sähköiseen kalenteriisi webinaarista tuula.peltoniemi@hyvaep.fi

Alustajien puheenvuorot tallennetaan ja tallenteet tulevat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen YouTube -kanavalle Muutamia webinaaritallenteita sieltä jo löytyykin.

 

Työikäisen muisti – PALVELUILLA tiistaina 18.4.2023 klo 14.00–15.30

Webinaarissa pääset tutustumaan kehittämissuunnittelija Virve Rinteen tuella Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Muistisairaan palveluketjuun Muistisairaan palveluketju / Etelä-Pohjanmaa – Palvelupolku-epshp (hyvaep.fi). Kelan etuisuuksista ja palveluista työikäisille kuulet työkykyneuvoja Hanna-Maria Raittiselta. ja kokemuksia palveluiden toimivuudesta antaa vuorostaan kokemustoimija Marja Hannula.

                                                                                                                

Lisätietoja webinaarisarjasta:

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelta Virve Rinne ja Tuula Peltoniemi etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Webinaarisarjan mahdollistavat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen IkäKoti- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeet yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen kanssa. Mukana webinaareissa myös Kela ja Työterveyslaitos

Palvelua tai kokonaisuutta koskevat tiedotteet ja uutiset

Kun sairastun – mistä apua?

HyväEP-tiedotuslehti on julkaistu