Löydä Seinäjoen keskussairaala -mobiilisovellus ja karttakioskit ohjaavat sinut oikeaan paikkaan

  • Tiedote
  • 15.1.2024 klo 13.22

Oikean yksikön tai palvelun löytäminen Seinäjoen keskussairaalassa on nyt tehty entistä helpommaksi. Älypuhelimeen ladattava sovellus ja karttakioskit kolmella ulko-ovella opastavat kävijää oikealle reitille.

Löydä Seinäjoen keskussairaala on mobiilisovellus, jonka voi asentaa älypuhelimeen Google Play -sovelluskaupasta ja iOS-laitteille App Storesta.

Karttakioskit löydät talomme pääovilta C1 ja Y7, sekä ovelta F13.

Karttakioskista voit etsiä haluamaasi yksikköä ja kioski näyttää sinulle reitin hakemaasi yksikköön. Mikäli haluat kartan kännykkääsi, voit kioskilla olevien QR-koodien avulla ladata Löydä Seinäjoen keskussairaala -sovelluksen.

Sovellus toimii sairaala-alueen karttana, mutta siinä on myös navigaatiotoiminto, joka ohjaa asiakkaita keskussairaalan sisätiloissa. Navigaatio-ominaisuus toimii, jos puhelimen Bluetooth on kytketty päälle. Navigaatio toimii kaikkialla keskussairaalan sisätiloissa. M-talossa navigaatio ei vielä ole toiminnassa, ominaisuus on tulossa myöhemmin. Mikäli sovelluksessa ei ole saatavilla navigointia yksikköön, ilmoitetaan se sovelluksessa tekstillä ”HUOM! EI REITTIOHJAUSTA!”. Karttatoiminto toimii tästä huolimatta.

Lataa puhelimeesi sopiva versio: www.hyvaep.fi/opastussovellus

Sovelluksen tietosuojaselosteen voit lukea täällä