Digifysioterapeutit aloittavat chat-palvelussa ja etävastaanotoilla 4.9.2023

  • Tiedote
  • 1.9.2023 klo 15.12

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella aloittaa 4.9. kaksi 50% työaikaa tekevää digifysioterapeuttia, jotka palvelevat koko hyvinvointialuetta.

Digifysioterapeutit toimivat chat-palveluissa ja etävastaanotolla. Chat-palveluun toivotaan otettavan yhteyttä matalalla kynnyksellä kuntoutukseen, tuki- ja liikuntaelinvaivoihin tai apuvälineasioihin liittyen.

Digifysioterapeutti on tavoitettavissa chatissa ma-to 8.00-11.30. Voit kertoa chatbot-Konstille,  että haluat jutella fysioterapeutin kanssa, jonka jälkeen Konsti ohjaa sinut keskusteluun. Digifysioterapeutit laajentavat chat-palvelun moniammatillista ryhmää, jossa tällä hetkellä työskentelee sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijä.

Digifysioterapeutin etävastaanotto on suunnattu lieviin esim. tuki- ja liikuntaelinoireisiin ja niiden ennalta ehkäisevään ohjaukseen, nivelrikko-oireisen kuntoutukseen, kipsin poiston jälkeiseen ohjaukseen sekä apuvälinearvioon. Etävastaanotolle asiakas voi varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta. Etävastaanotoille voi asiakas tulla ilman lääkärin tai hoitajan ohjausta. Etävastaanottopalvelun hinta on 11,60€.

Digifysioterapeutit toimivat Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaan -hankerahoituksella kesäkuuhun 2024 saakka.

Palvelua tai kokonaisuutta koskevat tiedotteet ja uutiset

Kurikan perhekeskus aloittaa uusissa tiloissa 1.8.2024

Kun sairastun – mistä apua?

HyväEP-tiedotuslehti on julkaistu