Potilasmajoitus Sairaalarinne

Potilasmajoitus Sairaalarinne

Potilasmajoitus on tarkoitettu sairaalassa asioiville potilaille, esim. tutkimuspotilaille, leikkaukseen tai muuhun toimenpiteeseen tulevalle, pitkän matkan tai muun syyn takia yöpyvälle. Majoitus soveltuu vain sellaiselle henkilölle, joka selviytyy asunnossa täysin itsenäisesti tai läheisensä avustamana. Potilaalle majoitus on ilmainen, jos se sisältyy hoitosuunnitelmaan.

Majoituksesta sovitaan hoitavassa yksikössä, joka myös varaa huoneiston ja majoitukseen kuuluvat ruokailut. Kela voi korvata yöpymisestä aiheutuvia kustannuksia, esim. julkisten kulkuyhteyksien puuttumisen takia.

Huoneistoihin ei saa viedä lemmikkejä ja tupakointi sisällä tai parvekkeella on kielletty.

Lisätietoa Kelan yöpymiskorvauksesta (kela.fi)

Muut yöpyjät

Potilasmajoituksessa voi yöpyä potilaan läheinen tai tukihenkilö, kuten myös luennoitsijat ja keikkatyöläiset (1-3vrk). Yöpyminen on maksullista:

  • omaiset 35 €/henkilö/vuorokausi, sisältää aamupalan
  • perheeltä 55 €/vrk, sisältää aamupalan
  • keikkatyöntekijät 30 €/henkilö/vuorokausi ilman aamupalaa
  • luennoitsijat 35 €/henkilö/vuorokausi, sisältää aamupalan.

Maksu laskutetaan jälkikäteen. Laskutusosoite on ilmoitettava varauksen yhteydessä.

Varaukset voi tehdä keskussairaalan neuvonnassa tai Y-infossa, joista saa myös lisätietoa ja huoneiston avaimen. Avaimen palautus ja huoneiston luovutus pitää tehdä lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Huoneet

Käytössä olevat huoneistot (C37 ja C39) sijaitsevat aivan sairaalan lähellä olevassa kerrostalossa, osoitteessa Hanneksenrinne 5N.

Huoneistot ovat kerrostalon 1. kerroksessa. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat majoitukseen.

Yksiö C37: Kaksi erillistä sänkyä, levitettävä vuodesohva, pinnasänky, televisio, radio, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja astiasto.

Yksiö C39: Kaksi erillistä sänkyä, pinnasänky, kaksi nojatuolia, televisio, radio, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja astiasto.

Pysäköinti on mahdollista kerrostalon viereisellä P1-pysäköintialueella, jossa on tunnin aikarajoitetun alueen lisäksi pitempiaikaisia pysäköintipaikkoja. Auton lämmitysmahdollisuutta talviaikana voi kysyä varauksen yhteydessä.

Palveluneuvoja

Seinäjoen keskussairaalan neuvonta