Yhteispäivystys

Yhteispäivystyksessä hoidamme ympärivuorokautisesti kaiken ikäisiä potilaita, joiden hoitoa ei voi siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman vaikeutumista. Yhteispäivystykseen voi saapua ilman lähetettä, mutta kehotamme kaikkia soittamaan ensin yhteispäivystyksen hoidon tarpeen arviointinumeroon ennen päivystykseen lähtöä.

Yhteispäivystys

Hoidamme potilaat sairauden mukaisessa kiireellisyysjärjestyksessä. Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioi vastaanottava sairaanhoitaja. Hoidon tarpeen kiireellisyys voidaan arvioida myös puhelimitse oman terveyskeskuksen kiirevastaanotolla. Jos se on kiinni, soita yhteispäivystyksen hoidon tarpeen arviointipuhelimeen.

Jos potilaan vaiva ei ole hengenvaarallinen eikä vaadi päivystyshoitoa, ohjaamme hänet toiseen hoitopaikkaan tai kotiin seuranta- ja hoito-ohjeiden kanssa. Osan vaivoista voi hoitaa myös sairaanhoitajan vastaanotolla.

Ulkopaikkakuntalaisten sekä ulkomaalaisten potilaiden välitöntä hoitoa vaativat sairaudet hoidamme aina. Jos ulkomaalainen potilas tarvitsee tulkkipalvelua, hoitaja ottaa tarvittaessa yhteyttä tulkkivälityspalveluun.

Seinäjoen keskussairaala, Y-talo
1. kerros

Koskenalantie 18
Sisäänkäynti päivystyksen ovesta Y10,
tunnuksena punainen risti

Päivystysapu
Hoidon tarpeen arviointi
Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
24h Seinäjoen keskussairaala
Puhelin
116 117

Omaisten tiedustelut
Yhteispäivystys
Yhteispäivystyksessä hoidossa olevien potilaiden omaisten tiedustelut
Puhelin
06 415 3077