Kahden ihmisen kädet ja toisella kädessä vihko ja kynä

Psykologipalvelut

Opiskeluhuollon psykologi tukee koulunkäyntiä, oppimista ja oppilaan/opiskelijan psyykkistä hyvinvointia ja auttaa oppimisvaikeuksissa. Hän selvittää mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja tarvittaessa arvioi oppilaan/opiskelijan hoidon tai tuen tarvetta. 

Opiskeluhuollon psykologipalvelut

Opiskeluhuollon psykologi osallistuu koko oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Hän ohjaa oppilaan/opiskelijan tarvittaessa myös muiden palveluiden piiriin.

Oppilaalle/ opiskelijalle on järjestettävä mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti opiskeluhuollon psykologin tai kuraattorin kanssa viimeistään seitsemäntenä oppilaitoksen työpäivänä sen jälkeen, kun opiskelija on tätä pyytänyt. Kiireellisessä tapauksessa mahdollisuus keskusteluun on järjestettävä samana tai seuraavana työpäivänä. (OHL 15 §)

Yhteystiedot

Eija Hööpakka 044 3255 047
Sedu Seinäjoen kampukset

Katriina Hyrkäs 044 7541 832
Seinäjoen lukio, Peräseinäjoen lukio, Ylistaron lukio

Julia Jokiniemi 050 5667 977
Keski-Nurmon koulu, Kouran koulu, Nurmon Yläaste, Tanelinrannan koulu, Valkiavuoren koulu

Suvi Kylmälä 050 4526 344
Alakylän koulu, Joupin koulu, Marttilan koulu, Niemistön koulu, Pohjan koulu, Seinäjoen Lyseo

Saini Rouhiainen 050 5926 388
Kivistön koulu Lintuviidan koulu, Pajuluoman koulu, Toukolanpuiston koulu, Seinäjoen Yhteiskoulu (väistötila Upankatu ent. kotitalouskoulu)

Linda Toppari 050 5949 466
Honkakylän varhaiskasvatuskeskus, Alaviitalan koulu, Kärjen koulu, Pruukin Yhtenäiskoulu, Toivolanrannan Yhtenäiskoulu, Törnävän koulu, Etelä-Pohjanmaan Steiner koulu

Joupin neuvola

Hallituskatu 20