Koulutukset ja tapahtumat

Tulossa olevat koulutukset:

Klikkaa koulutuksen/tilaisuuden otsikkoa lukeaksesi lisää.

Tervetuloa Hyvä elää Etelä-Pohjanmaalla -hyvinvointiseminaariin torstaina 9.2.2023 klo 9-15.30 Kampustalon Seinäjokisaliin. Maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille alueella hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Seminaarin pääpuhujana on vuoden professori 2021 sekä valtion tiedonjulkistamispalkinnolla palkittu Juhani Knuuti. Puhujina myös mm. liikuntalääketieteen professori ja erikoislääkäri Jari Parkkari sekä läänintaiteilija Venla Korja. Asukkaille suunnattu paneelikeskustelu järjestetään illalla Apila-kirjastossa.

Seminaariohjelman löydät kokonaisuudessaan osoitteesta: www.seinajoki.fi/hyvinvointiseminaari2023

Pyydämme osallistujilta ennakkoilmoittautumista 30.1.2023 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

TYÖIKÄISEN MUISTI  – kolmen webinaarin sarja mahdollistaa osallistujan tarkastelemaan työikäisen arkea muistisairaan, hänen läheisten ja eri sektoreilla toimivien ammattilaisten näkökulmasta. Webinaarissa saa tietoa myös muistisairauden tunnistamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi osallistuja kuulee millaista tukea, apua ja hoitoa työikäinen muistisairas ja hänen läheisensä saa Etelä-Pohjanmaalla.

Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kenelle tahansa ja ne toteutetaan Teamsin välityksellä (liity painamalla tätä linkkiä). Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Alustajien puheenvuorot tallennetaan ja tallenteet tulevat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen YouTube -kanavalle (14vrk).

Webinaari 16.2.2023 klo 14:00 – 15:30: Työikäisen muisti – KOKEMUKSELLA

Ensimmäisessä Työikäisen muisti -webinaarissa kuulemme kokemusasiantuntija Petri Lampisen tarinan. Työikäisen muistisairaan läheisen näkökulmaa tarkentaa Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistykseltä Minna Huhtamäki-Kuoppala.

Mikä asia työikäisen muistiin liittyen sinua huolestuttaa? Mitä ajatuksia tai kysymyksiä aihe herättää sinussa? Kerro se nimettömästi tämän linkin avulla ennen webinaaria: https://www.menti.com/aljnkjwhw2s7  Kerrothan ajatuksesi vaikka et pääsisi mukaan webinaareihin. Vastauksiin palataan webinaarissa.

 

Lisätietoja webinaarista:

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelta Virve Rinne ja Tuula Peltoniemi etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Webinaarisarjan mahdollistavat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen IkäKoti- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeet yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen kanssa.

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palvelusetelijärjestelmään hyväksymille palveluntuottajille järjestetään palveluittain tammikuun lopussa koulutusta osto- ja palvelusetelijärjestelmä PSOP:n käytöstä, käyntien kirjaamisesta, ajopäiväkirjan täyttämisestä, laskutuksesta, mahdollisten puuttuvien liitteiden sisällöstä ja toimittamisesta, hoitopalautteiden lähettämisestä sekä muista palveluseteliin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Säännöllisen kotihoidon palvelusetelit

ti 24.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli

to 26.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelit

ma 30.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Joupin neuvola

Hallituskatu 20