Koulutukset ja tapahtumat

Tulossa olevat koulutukset:

Klikkaa koulutuksen/tilaisuuden otsikkoa lukeaksesi lisää.

TYÖIKÄISEN MUISTI  – kolmen webinaarin sarja mahdollistaa osallistujan tarkastelemaan työikäisen arkea muistisairaan, hänen läheisten ja eri sektoreilla toimivien ammattilaisten näkökulmasta. Webinaarissa saa tietoa myös muistisairauden tunnistamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi osallistuja kuulee millaista tukea, apua ja hoitoa työikäinen muistisairas ja hänen läheisensä saa Etelä-Pohjanmaalla.

Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kenelle tahansa ja ne toteutetaan Teamsin välityksellä (liity painamalla tätä linkkiä). Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Alustajien puheenvuorot tallennetaan ja tallenteet tulevat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen YouTube -kanavalle (14vrk). Ensimmäisen webinaarin tallenteet sieltä jo löytyvätkin: kokemusasiantuntija Petri Lampisen tarina sekä Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Minna Huhtamäki-Kuoppalan alustus työikäisen muistisairaan läheisen näkökulmasta.

Webinaari 16.3.2023 klo 14:00 – 15:30: Työikäisen muisti – TUNNISTAMISELLA

Webinaarissa paneudutaan muistisairauden tunnistamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Puheenvuorot tunnistamisesta ja puheeksiottamisesta kanssamme jakavat Työterveyslaitoksen johtava psykologi Teemu Paajanen, Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistykseltä Minna Huhtamäki-Kuoppala sekä kokemusasiantuntija Kaija Hautala

Lisätietoja webinaarisarjasta:

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelta Virve Rinne ja Tuula Peltoniemi etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Webinaarisarjan mahdollistavat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen IkäKoti- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeet yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen kanssa. Mukana webinaarissa myös Kela ja Työterveyslaitos.

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palvelusetelijärjestelmään hyväksymille palveluntuottajille järjestetään palveluittain tammikuun lopussa koulutusta osto- ja palvelusetelijärjestelmä PSOP:n käytöstä, käyntien kirjaamisesta, ajopäiväkirjan täyttämisestä, laskutuksesta, mahdollisten puuttuvien liitteiden sisällöstä ja toimittamisesta, hoitopalautteiden lähettämisestä sekä muista palveluseteliin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Säännöllisen kotihoidon palvelusetelit

ti 24.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli

to 26.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelit

ma 30.1. klo 17.00–18.30Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue valmistelee yleislääkäripalveluiden palveluseteliä ja järjestämme yhteistyötilaisuuden lääkäripalveluita tuottaville yrityksille.

Tilaisuudessa

·       käydään läpi palvelun myöntämisen kriteerit,

·       keskustellaan palvelusetelillä tuotettavan palvelun sisällöstä ja arvosta

·       annetaan tietoa hyvinvointialueen palvelusetelituottajaksi hakeutumisesta ja prosessin etenemisestä

Tilaisuus järjestetään Mediwestissä, 1. kerroksen kokoushuone, Koskenalantie 16, Seinäjoki. Tarvittaessa osallistuminen on mahdollista myös Teams-yhteydellä.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen webropol-linkin kautta ja ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla ennakkoon tutustuttavaksi palvelusetelisääntökirjan luonnos ennen tilaisuutta.

Yleislääkäripalveluiden tuottaminen palvelusetelillä

Aika: 7.3. klo 10.30-11.30,Paikka: Mediwest, 1. kerroksen kokoushuone, Koskenalantie 16, Seinäjoki.Ilmoittautuminen: to 23.2.23 klo 12 mennessä tästä.

Lisätietoja: Miia Hietaniemi, asiakaspalveluiden asiantuntija, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuep. 050 474 2143, miia.hietaniemi@epshp.fi

Joupin neuvola

Hallituskatu 20

VERTAISTAPAAMINEN LÄHEISENSÄ MENETTÄNEILLE

20.9.2023 klo 17–19
Seinäjoen keskussairaala, 3. krs
Hanneksenrinne 7, iso auditorio

Tule kuuntelemaan luentoja ja kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja. Kahvittelun lomassa voit vaihtaa ajatuksia myös muiden menetyksen kokeneiden kanssa.

Ilmoittaudu linkistä https://link.webropol.com/s/vertaistapaaminen2023 tai sähköpostitse koulutus@hyvaep.fi
Tarjoilun järjestämisen vuoksi ilmoittaudu viimeistään 13.9. ja kerro samalla mahdollinen ruokavaliosi.

Tilaisuuden järjestää Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Palliatiivinen keskus ja sairaalasielunhoito. Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa tilaisuudesta voit kysyä palliatiiviselta hoitajalta: 050 474 3038

Elämässä eteenpäin-läheisten vertaistapaaminen

 

Joupin neuvola

Hallituskatu 20